Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d945a3
Foto:
Kunst en Cultuur

SeniorKunstCafé in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - Tijdens het SeniorKunstCafé op 16 januari van 14.00 tot 15.30 uur krijgt u extra achtergrondinformatie bij de werken van de 4 exposanten op 't Oude Raadhuis van Expositie 'Kunsttraject 2019' in 't Oude Raadhuis. En er is alle mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de kunstenaar.

De vier cursisten van Academie Filarski uit Schijndel volgden in 2019 het 'Kunsttraject' met het doel hun eigen handschrift en beeldtaal in hun kunst te ontdekken. Ze maken gevarieerde moderne werken zowel twee- als driedimensionaal, het zijn zeer eigen collecties met grote en kleine werken.

De kunstenaars zijn: Janine Mickers uit Gemert, Detsje Holtrop uit Franeker, Margreet Krijgsman uit Dorst en Hanneke Krook uit Maastricht

U kunt zich aanmelden voor deze gezellige middag via www.oudraadhuis.nl of e-mail: info@oudraadhuis.nl, tel. 0492-462387. Het is geheel gratis incl. koffie of thee. 't Oude Raadhuis, is gelegen aan Heuvelplein 8 te Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>