Logo mooilaarbeek.nl

Lenny Kuhr in Ons Tejater

Lenny Kuhr  | Fotonummer: 62a8d3
Lenny Kuhr

Lieshout - Namens Ons Tejater de allerbeste wensen voor 2020. Ze proberen er weer een mooi theaterjaar van te maken. Daarmee starten ze op 18 januari om 20.30 uur met de alom bekende artieste Lenny Kuhr, zij brengt een avond met gevoelige muziek in haar programma 'Het Lied gaat door'. In dit concert staat Lenny stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor.

De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek. Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat de mens is, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zijn. Met Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar laten zij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden.

'De duizenden dingen vergaan
Maar het lied zal alle harten doordringen
Ja altijd en eeuwig dus laten we zingen
Iets mooiers is er niet.'

Je bent welkom bij dit concert op 18 januari om 20.30 uur in Dorpshuis te Lieshout. Kaarten à €15,00 (incl. 1 consumptie) zijn te reserveren via: www.vierbinden.nl/theater/ons-tejater. Resterende toegangskaarten zijn vanaf 1 week voor de voorstelling te koop in het Dorpshuis te Lieshout tegen contante betaling.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>