Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: cf57d3
Foto:

Aanpassing buurtbusroute

Laarbeek - Vanwege de afsluiting van de Kanaaldijk Z.O. in Helmond is de route van Buurtbus Laarbeek iets gewijzigd.

Ze rijden nu over de Havenweg rechtdoor langs het winkelcentrum, de Elzas Passage, naar de nieuwe bushalte op het Piet Blomplein (achter de fietsenstalling) Daarvandaan gaan ze via de Torenstraat naar de Waardstraat, langs de Albert Heijn, weer naar de nieuwe halte aan de Kanaaldijk N.O.

Wist u dat Buurtbus Laarbeek twee buurtbussen heeft rijden waarvan er ieder uur een naar Helmond en een naar Nuenen rijdt? De buurtbus naar Nuenen gaat via Gerwen binnendoor naar Nuenen en dan naar het busstation in Nuenen. U kunt dus op ieder moment in Gerwen of in Nuenen in of uitstappen. Aangekomen op het busstation in Nuenen kunt u vandaar overstappen op de grote bus naar Eindhoven of op de buurtbus richting Best via Geldrop.

De vriendelijke en bekwame vrijwillige chauffeurs vervoeren u graag. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van de buurtbus dan raden zij u aan om het eens te proberen. Van de vele reizigers, die zij met enige regelmaat terugzien, geeft een groot gedeelte aan, de reis met de buurtbus zeer op prijs te stellen.

Op 15 december 2019 is de nieuwe dienstregeling van kracht geworden. Dit kan soms een minuutje schelen met de oude reistijd. Kijkt u dus op de borden bij de haltes zodat u niet verrast wordt. Buurtbus Laarbeek hoopt u bij een van de buslijnen te ontmoeten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>