Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 69ad45
Jongeren

&RGTeens Lieshout naar JUMP XL

Lieshout - Ga lekker met je vriendjes en vriendinnetjes op vrijdag 17 januari uit je dak in deze super leuke trampolinehal van JUMP XL in Eindhoven! De hal is op deze avond van 19.00 tot 21.00 uur volledig afgehuurd door Energyteens.

Ben je lid van Energyteens? Schrijf je dan vanaf donderdag 9 januari in via www.energyteens.nl. Vol is vol! Eigen bijdrage is €4,00, over te maken op rekeningnummer NL50RABO0327728981 t.n.v. Stichting &RG Teens Lieshout o.v.v. je naam. Tijdens deze avond krijg je een consumptie in de vorm van ranja. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Om de eigen bijdrage niet te hoog te maken, vragen ze tevens ouders die kinderen weg kunnen brengen en/of op kunnen halen. Graag dit vermelden bij de inschrijving van uw kind. Verzamelen is om 18.00 uur bij het Dorpshuis.

Toevoeging: Groep 6 kan deze activiteit ook mee en kan vanaf nu lid worden van Energyteens. Dit kan heel eenvoudig. Meld je aan via de site www.energyteens.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>