Logo mooilaarbeek.nl
'De vrolijke vijf'   | Fotonummer: 304181
'De vrolijke vijf'
Senioren

Muzikale middag Zonnebloem Beek en Donk

Beek en Donk - 'De vrolijke vijf' uit Mariahout, zo heet het gezelschap dat op donderdagmiddag 6 februari in zaal v.d. Burgt een gezellige middag gaat verzorgen voor de Zonnebloem Beek en Donk. Ze beginnen om 13.30 uur en de zaal is om 13.00 uur open.

Het gezelschap brengt liedjes in het dialect en gezellige meezingers ten gehore. Ook spelen zij kleine komische sketches. Hebt u zin om te komen dan bent u van harte welkom. Deze middag is bedoeld voor de doelgroep van de Zonnebloem, nl. alle thuiswonende, zieke mensen met een fysieke beperking en voor alle ouderen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning en wonen in Beek en Donk, ongeacht of men wel of geen ondersteunend lid is van de Zonnebloem.

Programma
Voor en na de pauze is er het optreden van 'De vrolijke vijf'. Zoals gebruikelijk is er voor ieder koffie of thee met iets lekkers en in de pauze een consumptie. Ook is er een loterij waarvoor in de pauze lotjes verkocht worden. Er zijn weer mooie prijsjes beschikbaar gesteld, zodat u mogelijk weer met iets leuks huiswaarts keert. Maar voor het zover is, krijgt ieder nog een lekker broodje kroket.

De kosten bedragen €6,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst. U kunt zich, tot 31 januari, opgeven bij: Joke Doudart de la Gré, tel. 06-44738223 of Maria Jansen, tel. 0492-781734. U moet zelf vervoer regelen. Hopelijk zien ze weer velen van u op donderdag 6 februari.

Lees ook

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>