Logo mooilaarbeek.nl
Amusementsgroep 'Verhinderd'   | Fotonummer: 120bc7
Amusementsgroep 'Verhinderd' (Foto: Theo Schepers)
Carnaval

Ganzekwekavonden en gekostumeerd bal

Ganzegat - Ganzegat staat aan aan de vooravond van de Ganzekwekavonden. De eerste Ganzekwekavond is zaterdag 25 januari, de tweede avond vindt op 8 februari plaats.

Op het moment van schrijven is het niet zeker of er nog kaarten zijn, want de verkoop verloopt zeer voorspoedig. Mochten er nog kaarten zijn, dan zijn deze verkrijgbaar bij snoeperij Jantje of via de website: www.ganzegat.nl. Via het tabblad 'tickets' kom je dan bij de kaarten voor de Ganzekwekavonden.

Gekostumeerd bal
Op carnavalszaterdag (22 februari) vindt in de tent op het Heuvelplein het traditionele en altijd gezellige gekostumeerd bal plaats. Je kunt meedoen in de categorieën eenlingen, duo's en groepen. Trek je mooiste pakje aan en schrijf je in bij de jury in de tent. Er zijn leuke geldprijzen te winnen maar zoals altijd geldt; meedoen is belangrijker dan winnen. Bovendien kan je met je creatie natuurlijk daarna op zondag altijd meedoen aan de optocht. Tweemaal plezier... De organisatie hoopt wederom op een grote opkomst.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>