Logo mooilaarbeek.nl
Amusementsgroep 'Kuub'   | Fotonummer: 4e7992
Amusementsgroep 'Kuub'
Carnaval

Uniek programma Seniorenmiddag Ganzendonck

Ganzendonck - In Muziekcentrum 't Anker in Ganzendonck vindt zaterdag 8 februari de jaarlijkse Seniorenmiddag plaats. De organisatie heeft dit jaar een heel mooi en uniek programma weten samen te stellen.

Er is een mooie balans gevonden tussen getalenteerde lokale én regionale acts. Niemand minder dan Kuub zal zorgen voor een lach op eenieders gezicht. Maar ook zullen, na hun grote succes bij de Kolderzitting, Wieke de Wit en Stephan van Schijndel een klets komen verzorgen in 't Anker.

Gerard van Kol zorgt met Brabantse liederen voor een flinke dosis gezelligheid. Natuurlijk zullen ook de Dansmariekes van de partij zijn deze middag. En last but not least heeft Prins Luuk XLVIII aangekondigd een gedeelte van het programma te verzorgen. Wat dit zal zijn, blijft nog een verrassing.

Kaarten kosten €7,50 en zijn nu verkrijgbaar via de KBO en bij de lokale voorverkoopadressen, te weten: Plus van Balkom, Bloematelier De 4 Seizoenen, Bloemsierkunst Fons en de Snuffelmarkt

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>