Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ec2cb8
Foto:
Politiek

Achterbanoverleg PvdA Laarbeek

Laarbeek - PvdA Laarbeek houdt maandag 27 januari een achterbanoverleg bij Café Thuis aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Vanaf 19.30 uur bespreekt de fractie met de leden en andere belangstellenden de onderwerpen die op de agenda van de raad staan. De raad zal op 30 januari bijeen komen. U bent van harte welkom bij dit achterbanoverleg.

De Groene Zone is een samenwerking tussen twaalf gemeenten in de regio, die inwoners in staat stelt om via een gemeentelijke lening zonnepanelen aan te schaffen. Serviceprovider Tautus verzorgt als uitvoeringsorganisatie het traject van metingen, offertes, plaatsing, controle en onderhoud van de panelen. Laarbeek heeft hiervoor een krediet beschikbaar gesteld van €1.540.000 uit de financiële reserve. Deelnemers gaan een lening aan voor 15 jaar, tegen 1,35% rente. Uiteindelijk vloeit het krediet daardoor terug in de financiële reserve. Dit proces wordt georganiseerd en uitgevoerd door de administratieve eenheid van de Groene Zone, die door de 12 gemeenten wordt gefinancierd uit de rentegelden. Door omstandigheden is dit project later gestart. Het voorstel is om dit project te verlengen.

Hoe staat de PvdA hierin? Wilt u uw mening laten horen? Graag ziet PvdA Laarbeek u op 27 januari om 19.30 uur. De koffie staat klaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>