Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

Expositie 'grote portretten' in 't Oude Raadhuis

Een portret van Pascal Brouwers  | Fotonummer: 447167
Een portret van Pascal Brouwers

Beek en Donk - Kunstenaar Pascal Brouwers uit Geldrop exposeert met 'grote portretten' van 1 tot en met 23 februari in 't Oude Raadhuis in Beek en Donk. Dhr. Brouwers legt in zijn werken emotie vast. Zijn eigen emotie, maar vooral de emotie van zijn model en zijn of haar verhaal legt hij tot in detail vast. Een portret vertelt. Ogen spreken. Het kleurgebruik en de stijl ondersteunen het verhaal, de persoonlijkheid en de gemoedstoestand. Het werk oogt door zijn schilderstijl en kleurgebruik hedendaags modern.

Pascal Brouwers werkt vanuit zijn woonplaats Geldrop, zowel aan vrij werk als aan werk in opdracht. Zijn grote passie voor schilderen bracht hem tot het uiten van zijn talent. Als autodidact leerde hij zowel de schilderkunst als zijn eigen kunnen door de jaren heen goed kennen. Pascal ontwikkelde zich tot de kunstschilder die hij vandaag de dag is. Met elke laag die hij op het doek zet, komen zijn portretten meer en meer tot leven. Met elke streek vangt hij het realisme. In elk portret weerspiegelt de werkelijkheid. De mens. Het individu. De uitvergrote portretten in olieverf op linnen tonen het model op unieke wijze.

Tijdens zijn expositie is op donderdag 6 februari het SeniorKunstCafé van 14.00 tot 15.30 uur. Op zondag 9 februari vindt het Raadhuispodium koffieconcert plaats met Gunnar Graafmans, van 11.00 tot 13.00 uur. 'Slag om de wereld', wereldreis in muziek, moderne muziek tussen de prachtige moderne portretten van Pascal Brouwers. Voor beide afspraken kunt u zich al aanmelden via de website.

De expositie is geopend van 1 tot en met 23 februari. Elke zaterdag en zondag te bezoeken van 14.00 tot 17.00 uur aan het Heuvelplein 8 te Beek en Donk. Kijk voor meer info op www.oudraadhuis.nl of www.pascalbrouwers.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>