Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0751a0
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Sponsordiner Runningteam Laarbeek

Laarbeek - Al vele jaren organiseert Runningteam Laarbeek voor de Roparun een sponsordiner. Dit diner vindt ook dit jaar weer plaats bij de Brabantse Kluis te Aarle-Rixtel. Naast voortreffelijk eten en drinken wordt ook nu gezorgd voor onderhoudend entertainment. Het salonorkest Prelude heeft reeds hun medewerking aan deze avond toegezegd. Er komt nog wat bij, maar dat blijft voorlopig even de verrassing. Maar dat het evenals de vorige keren een gezellige avond gaat worden met een fantastisch viergangendiner is zeker.

Deze avond is uitstekend geschikt als bijvoorbeeld een bedrijfsetentje/-uitje of een groep vriend(inn)en of als familiediner of zomaar om de doelstelling van Runningteam Laarbeek te ondersteunen. Tafels reserveren voor een groep van 4 tot 8 personen is heel eenvoudig.

Op 18 april verwelkomen ze u tijdens deze feestelijke avond vanaf 18.45 uur graag met een welkomstdrankje. Wanneer u zou willen deelnemen kunt u nu al kaarten hiervoor reserveren. De kosten van het diner, €70,00 per persoon, zijn all-in, dat wil zeggen inclusief alles, behalve goede zin, dat moet u zelf meebrengen. Om twaalf uur wordt de avond beëindigd. De opbrengst van dit diner gaat volledig naar de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

U kunt kaarten bestellen door het bedrag van €70,00 p.p. over te maken op rekening van Runningteam Laarbeek: IBAN: NL03RABO01541799 49 o.v.v. sponsordiner. U krijgt dan de kaartjes per mail toegestuurd. U kunt ook kaartjes bestellen via dit mailadres: hf.maas@gmail.com of bellen naar Hein Maas: 06-22604553 of contact opnemen met Jan Dekkers: j.dekkers6@telfort.nl of 06-43970065.

Runningteam Laarbeek hoopt u te mogen begroeten deze avond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>