Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b6972e
Foto: Mark Barten
ENQUETE TipLaarbeek.nl

Wat is volgens u de ideale jaarwisseling als het gaat om vuurwerk?

Laarbeek - Ook u kunt iets doen en/of betekenen in de gemeente Laarbeek. Wilt u een steentje bijdragen aan een betere woon- en werkomgeving? Laat u graag (anoniem) weten hoe u denkt over lokale, actuele onderwerpen? Grijp dan nu uw kans. Denk en praat periodiek mee over onderwerpen die spelen in de Laarbeekse gemeenschap en schrijf u in voor TipLaarbeek.

Als u het graag eens wilt proberen, kan dat nu zonder inschrijving; klik hier voor de enquête. Onderwerp: Vuurwerk. Hoe staat u bijvoorbeeld tegenover het instellen van een algeheel vuurwerkverbod in onze gemeente? In hoeverre vindt u dat de afsteektijden voldoende worden gehandhaafd in onze gemeente? Heeft u tijdens de afgelopen jaarwisseling overlast gehad van vuurwerk in onze gemeente? Welke maatregelen zou onze gemeente het best kunnen nemen om eventuele vuurwerkoverlast terug te dringen? etc. etc. Laat jouw mening horen en doe mee!

Waarom meedoen?
Na inschrijving voor TipLaarbeek krijgt u: periodiek een digitale vragenlijst toegestuurd; een korte vragenlijst van ongeveer 10 vragen; de mogelijkheid om anoniem te reageren; iedere keer zelf de keuze om wel of niet mee te doen; een eenvoudige en snelle manier om te laten horen wat er volgens u allemaal speelt; de mogelijkheid om samen met ons uw omgeving mooier te maken.

2Schrijf uzelf hier in en laat u verrassen hoe makkelijk het is om lokaal, actueel en anoniem mee te denken in onze gemeente. Maak uw omgeving net dat beetje mooier, door bijvoorbeeld deel te nemen aan burgerraadplegingen over het groenbeleid, het afvalbeleid of de evenementen in uw gemeente.

Wat is TipLaarbeek precies?
TipLaarbeek is een raadgevend burgerpanel in de gemeente Laarbeek waar alle inwoners van 16 jaar en ouder aan deel kunnen nemen. Via TipLaarbeek doet u niet mee aan opiniepeilingen, maar geeft u via raadgevende vragen antwoord. Dus geen 'wat vindt u van-vragen', maar de 'waarom-' of 'hoe-vragen' over lokale vraagstukken. TipLaarbeek praat samen met de inwoners, in plaats van over inwoners.

Wat gebeurt er met de resultaten?
Na onderzoek via TipLaarbeek is het natuurlijk ook interessant om te lezen hoe anderen denken over het onderwerp; zijn ze het wel of niet met u eens? Of hebben zij dé gouden tip voor een probleem waar u niet aan had gedacht? Resultaten zijn terug te lezen op de pagina onderzoeksresultaten, door te kijken op de Facebookpagina van TipLaarbeek of door uw mailbox in de gaten te houden. Met grote regelmaat worden de uitkomsten gepubliceerd in DeMooiLaarbeekKrant.

TipLaarbeek is een initiatief van onderzoeksbureau Toponderzoek en MooiLaarbeek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>