Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ef7914
Foto:
Carnaval

Optocht in 't Heidurp, doe gezellig mee!

Heidurp - De carnavalsoptocht trekt 23 februari door het Heidurp. Deze optocht wordt georganiseerd in samenwerking met De Raopers uit Lieshout en deze begint dit jaar in het Heidurp en eindigt in het Raopersgat.

U heeft er ongetwijfeld al over nagedacht of u meedoet, of misschien bent u zelfs al aan het bouwen. Als u plannen heeft om mee te doen, dan wordt het nu echt tijd om te beginnen met brainstormen, pakken te maken en te schilderen. Het is een ontzettend gezellige optocht waaraan u mee kunt doen met vrienden, buren, familieleden of individueel.

Inschrijven is mogelijk in de categorieën: 1 Wagens; 2 Kleine groep (2 t/m 5 personen); 3 Grote groep (6 of meer personen); 4 Jeugd wagens; 5 Jeugd groep(je); 6 individueel. De jeugdoptocht hoeft evenals andere jaren niet verder te lopen dan de bebouwde kom.

De organisatie wil eenieder erop attenderen rekening te houden met de verkeerssluizen in Lieshout en de drempels in Mariahout.

Ook dit jaar wordt er gestreden om de mooiste gevel- en straatversiering, dus zet je beste beentje voor en maak er wat moois van.

Er zijn weer flinke prijzen beschikbaar voor zowel de optocht als gevel- en straatversiering. Daarnaast is het ontzettend gezellig om mee te doen. Inschrijven voor de optocht kan bij Jos Martens, Ginderdoor 55 te Mariahout. De uiterlijke inschrijfdatum is 10 februari 2020. Iedereen die meedoet, heel veel succes en plezier gewenst met de voorbereidingen en tijdens de optocht!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>