Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 1a6d92
Foto: Ingezonden
Politiek

Voorbespreking PNL op raadsvergadering

Laarbeek - In de raadsvergadering op donderdag 30 januari wordt als belangrijkste punt behandeld de verlenging van zonnepanelenproject De Groene Zone met een jaar en daarbij het huidige resterende budget beschikbaar te houden voor nieuwe aanvragen.

De volledige agenda en de vergaderdata, met alle stukken kunt u vinden op de website van de gemeente.

Verder komt in deze raadsvergadering aan de orde een aantal hamerstukken met name de onderwerpen 6 t/m 11. 6. Notitie Gebundelde Uitkering 2019; 7. Voorstel tot vaststelling van de zienswijze op de 1e begrotingswijziging van de begroting 2020 Peelgemeenten; 8. Voorstel tot vaststelling van het Meerjarenonderhoudsplan MJOP gemeentelijke gebouwen 2019 - 2028; 9. Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Kom Beek en Donk, herziening centrum; 10. Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Woning, Molenstraat 10, Aarle-Rixtel; 11. Controleprotocol en Normenkader 2019.

Daarnaast behalve het Zonnepanelenproject het bespreekpunt: voorstel tot vaststelling van de Aanwijzingsbesluiten griffier en waarnemend griffier.

En tot slot een voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2020. Ook zal afscheid worden genomen van het raadslid van de Werkgroep: Veerle van Schaijk.

Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten met PNL, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd in MFC De Dreef op maandag 27 januari om 20.00 uur. De koffie en thee staan klaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>