Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e8bb18
Foto:
Politiek

Vooroverleg ABL

Laarbeek - Duurzaamheid is hot. Met het klimaatakkoord en de aanstaande energietransitie zult u hierover steeds meer lezen en horen. Om als inwoner hierin te participeren is het zonnepanelenproject 'de groene zone' in het leven geroepen en kenden we voorheen de succesvolle duurzaamheidslening die inmiddels is volledig is benut.

Hoe verder te gaan met dit soort duurzaamheidsinitiatieven? Focus op het zonnepanelenproject of veel breder? Is de behoefte voor ondersteuning van de gemeente voor leningen nog groot of zijn er juist voldoende alternatieven? Dit wil ABL bespreken, waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om meningen te delen en zodoende de raadsleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 27 januari om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast het duurzaamheidsproject 'de groene zone' staat ook de terugkoppeling vanuit de afgelopen commissievergaderingen op de agenda en is er uiteraard ruimte voor andere onderwerpen.

De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de raadsvergadering van 30 januari. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ABL op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl. U bent van harte uitgenodigd, ABL staat voor u klaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>