Logo mooilaarbeek.nl

Aanbod ViERBINDEN Academie

Laarbeek - ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen, workshops en informatieavonden. De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan waardoor deelnemers niet hoeven te betalen. De Academie is in eerste instantie gericht op vrijwilligers(organisaties) en mantelzorgers maar bij voldoende ruimte kunnen andere inwoners van Laarbeek zich hier ook voor inschrijven. Bij de volgende bijeenkomsten is er nog plaats.

Informatiebijeenkomst Palliatieve zorg
Tijdens deze bijeenkomst vertelt een medewerker van Pallister Zorg u alles over Palliatieve Terminale Zorg thuis. Er wordt ingegaan op het verschil tussen palliatieve en terminale zorg, hoe en wanneer u deze zorg kunt inschakelen en welke indicatie er nodig is.

Dit vindt plaats op dinsdag 4 februari van 14.00 tot 15.30 uur in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk.

Informatieavond Erfrecht
"Hoe heeft het Nederlandse erfrecht de afwikkeling van de nalatenschap geregeld?" Dhr. P.A.G. Verstappen, advocaat familie- en erfrecht geeft u een korte uitleg van de basis en de uitgangspunten van ons erfrecht. Er wordt ingegaan op zowel situaties waarin er geen testament is alsook waarin dit wel het geval is.

Dit vindt plaats op dinsdag 11 februari van 20.00 tot 21.30 uur in het Dorpshuis Lieshout.

Informatiebijeenkomst 'Beter uitkomen met een laag inkomen'
Heeft u (tijdelijk) een laag inkomen en weinig vermogen? Dan komt u misschien in aanmerking voor één van de regelingen van de gemeente Laarbeek. U krijgt tijdens deze bijeenkomst informatie over de gemeentelijke inkomensondersteuning en de voorwaarden hiervan. Deze bijeenkomst is ook interessant voor vrijwilligers die te maken hebben met vragen over financiën en schulden.

Dit vindt plaats op donderdag 20 februari van 10.30 tot 11.30 uur in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via email academie@vierbinden.nl of via telefoonnummer 0492 328800.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>