Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 95f981
Evenementen

Nieuwe editie Laarbeekse Tuinenroute

Laarbeek - Wellicht heb je de afgelopen jaren wel eens gehoord van de Laarbeekse Tuinenroute? Vanaf 2012 is dit evenement al diverse malen georganiseerd. Ook in 2020 willen ze dat weer gaan doen. Het doel is om in elke kern van Laarbeek particuliere tuinbezitters bereid te vinden om hun tuin open te stellen, zodat iedereen kan meegenieten van hetgeen er te zien is.

Of het nu om een grote tuin, kleine tuin, schaduwtuin, groente-tuin, formele tuin of wat losser beplante tuin gaat, dat maakt niet uit. Juist de diversiteit van de tuinen maakt het programma compleet. De ervaringen van oud-deelnemers zijn positief. Complimenten worden uitgedeeld en ervaringen en tips worden uitgewisseld door tuinliefhebbers onderling. Het is gewoon heel gezellig om mee te doen. Het evenement is gepland op 6 en 7 juni van 10.30 tot 16.00 uur.

De organisatie heeft al diverse tuinliefhebbers bereid gevonden om dit jaar deel te nemen. Echter, ze hebben er zeker nog een aantal nodig. Aarzel niet en neem contact op met Corien van de Plas of Emmie Raaijmakers. Tel. 06-10452708 of 06-29033073. Per mail kan ook: laarbeeksetuinen@gmail.com. Kijk ook eens op www.laarbeeksetuinen.nl, voor een impressie van de vorige tuinenroute.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>