Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b41828
Foto:

Collectanten gevraagd voor gezamenlijke collecte

Laarbeek - Wat is het jammer als je je goede voornemen omzet in actie, waarna blijkt dat het e-mailadres niet correct is! Twee weken geleden deed de organisatie van Gezamenlijke Collecte Laarbeek in DeMooiLaarbeekKrant een oproep om u aan te melden als collectant voor de jaarlijkse Gezamenlijke Collecte Laarbeek. Per abuis heeft de organisatie een verkeerd e-mailadres vermeld.

Inmiddels heeft Aarle-Rixtel voldoende collectanten weten te werven, maar in Beek en Donk, Lieshout en Mariahout kunnen ze nog wel wat extra hulp gebruiken. Helaas bleek dus in het vorige bericht een verkeerd e-mailadres gebruikt te zijn. Daarom bij deze een hernieuwde oproep.

Hebt u nog ruimte voor wat goede voornemens? Meld u dan aan als collectant voor de Gezamenlijke Collecte Laarbeek, die plaatsvindt in de week van 13 tot 18 april. De organisatie én de begunstigden van de goede doelen rekenen op u! Aanmelden kan via: gezamenlijkecollectelaarbeek@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>