Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c1eb8f
Foto: Joost Duppen
FOTO'S Gemeente

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Erna Donkers

Laarbeek – Erna Donkers ontving vandaag de Vrijwilligerspenning Laarbeek. Wethouder Monika Slaets reikte deze namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek uit. Mevrouw Donkers stopt na ruim 17 jaar als vrijwilliger van De Zonnebloem Lieshout.

Erna Donkers is vrijwilliger sinds maart 2002 voor De Zonnebloem in Lieshout. Ze bezocht trouw de 5 tot 10 gasten in de Klumpert. Ze nodigde de gasten uit voor bijeenkomsten van De Zonnebloem, haalde ze op als dat gewenst was en hielp mee met koffie schenken of met het knutselen tijdens de creatieve middagen.

De Zonnebloem heeft veel waardering voor de inzet van Erna Donkers gedurende zo'n lange periode. Zij is een bescheiden persoon die niet gauw op de voorgrond treedt maar wel op een goede manier een praatje maakt en een kopje koffie drinkt met bewoners die daar behoefte aan hebben.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>