Logo mooilaarbeek.nl
Gunnar Graafmans   | Fotonummer: 580e1c
Gunnar Graafmans (Foto: V. Bodt)
Kunst en Cultuur

Optreden Gunnar Graafmans bij Raadhuispodium

Beek en Donk - Slagwerker Gunnar Graafmans speelt, zingt, swingt en ademt muziek op zondag 9 februari in 't Oude Raadhuis. 'Slag om de wereld' is een spectaculair muziekprogramma met humor, publieksinteractie en virtuoos slagwerk.

In Scandinavië opgegroeid in de Zweedse bossen van Ashammar en grootgebracht met Zweedse volksmuziek. Gunnar studeerde klassiek slagwerk op het conservatorium, en hij leerde wereldmuziek spelen op een breed scala aan bijzondere slaginstrumenten. De wereldreis in de voorstelling begint bij zijn geboortegrond Zweden, en reist u vervolgens met hem mee, langs exotische plaatsen vol muziek. Laat u meevoeren en laat u verrassen!

De afgelopen jaren toerde hij met zijn melodisch en ritmisch slagwerk door o.a. China, India, Azerbeidzjan en Brazilië. Een muzikale wereldreis waarbij het publiek niet stil 'kan' zitten.

Een concert tussen de prachtige portretschilderijen van dhr. Pascal Brouwers.

Slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, opgave is daarom nodig via www.oudraadhuis.nl of tel. 0492-462387 (antw.app). Kijk ook eens op www.slagomdewereld.nl of gunnarlive.com. Entree, parkeren, koffie en thee zijn gratis. Een donatie voor toekomstige optredens wordt zeer gewaardeerd. Het Raadhuispodium vindt plaats op zondag 9 februari van 11.00 tot 13.00 uur in 't Oude Raadhuis, Heuvelplein 8 te Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>