Afbeelding

Gezellige vrijgezellenavond Boerenpaar Teugelders

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Het Boerenpaar van de Teugelders, Trui en Hendrik, heeft samen met Prins Luuk XLVIII, het Gekleed Gevolg, en familie en vrienden, hun vrijgezellenfeest gevierd.

De avond begon met het Boerenpaar van vorig jaar, Tinus en Sientje. Zij hadden twee wandelsteps geregeld waarmee Trui en Hendrik door Ganzendonck scheurden; met onderweg o.a. een workshop streuf bakken. Zo kwamen ze aan bij de gasten. Zij werden in een Brabants bonte overall gehesen waarop iedereen een boodschap mocht schrijven of tekenen. De Boerin kreeg een poffer die opgepimpt werd door alle dames en zij moest beloven deze te zullen dragen tijdens de optocht! De Boer kreeg een paar klompen die nog moest worden gepimpt door de heren.

Er waren ook enkele bezwaren tegen de voorgenomen trouwerij: van de Biks Bent, van de vader van Trui en van de getuige van de Boer, Jeroen. De bezwaren werden echter allen weerlegd zodat het Boerenpaar in ondertrouw kon gaan onder toeziend oog van Prins Luuk XLVIII.

De avond was rijk aan muziek met drie kapellen en een DJ. Met optredens van de Biks Bent, uit Gemert SOA en De Weavers. Deze laatste kapel sloot de avond af met een grandioos optreden!

Het was een geslaagde avond en niets staat de trouwerij van Trui en Hendrik op carnavalsdinsdag meer in de weg! Voorafgaand aan de trouwerij vindt er een Boerenbrunch plaats. Hiervoor kan je een kaartje kopen bij Café Zaal van de Burgt en bij de Snuffelmarkt; beiden gevestigd aan het Heuvelplein. Kaarten kosten €5,00 per stuk voor volwassenen en €2,50 voor kinderen.