Afbeelding

Rijwielhandel van den Berg medekoploper na zege

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het gaat Rijwielhandel van den Berg voor de wind in de zaalvoetbalcompetitie van WAC Beek en Donk. In een directe confrontatie met mede-concurrent FC van de Burgt wisten ze met ruime cijfers de opponent af te wimpelen. Ondanks een 2-0 en 3-1 voorsprong voor FC van de Burgt raakte de Rijwielhandel niet in paniek. R. Happe en A. van den Boogaard waren goud waard met beiden drie treffers. Door de 6-3 zege nestelt de Rijwielhandel zich naast Danny Megens Keurslagerij aan kop van de B-klasse. FC van de Burgt staat daar ook, maar wel met een duel meer gespeeld.

Meulensteen/van Lieshout kon de klinkende overwinning van verleden week geen passend vervolg geven. Café Thuis, toch een tegenstander waar ook een resultaat tegen kon worden behaald, was duidelijk een maatje te groot, maar het had wel anders af kunnen lopen. Namens Thuis maakte R. van der Aa op acht minuten voor het einde de 3-0, de beslissing zo dacht men. Maar de vader-zoon tandem v.d. Putten dacht daar anders over en zo was het vlak voor tijd 2-3! Café Thuis was weer bij de les en maakte in korte tijd nog vier treffers, de 7-2 zege was daarmee een feit.

Café-Zaal de Tapperij boekte in de A-klasse een welkome zege. Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs was het kind van Tapperij's rekening. H. van Eert brak het duel na tien minuten open met de 1-0 namens de Tapperij. R. Engels verhoogde de voorsprong, waarna A. v.d. Vegt iets terug deed namens Lindeboom. Het slotakkoord was voor Tapperij's aanvoerder R. Ros die de 3-1 eindstand aantekende. Lindeboom zag door deze nederlaag de Tapperij over hen heen komen in de rangschikking.

De winst in het duel tussen Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt en 1.FC Geerts ging naar Sevenmiles.nl. Een boeiend duel werd vlak voor tijd door S. Meulensteen in het voordeel van hen beslist. De openingsfase maakte al duidelijk dat de aansluiting naar de top in de A-klasse behouden moest worden en de 2-0 was daar een logisch gevolg van. 1.FC Geerts liep wederom achter de feiten aan maar wist sluw de 2-0 ongedaan te maken. Bij 3-2 deed de geel-zwarten dat nog eens, maar de 4-3 was hen te machtig.