Sabine Witlox en 'Jessie'
Sabine Witlox en 'Jessie' Foto: Col Warnaar

Frisse pony dressuurwedstrijd in D'n Perdenbak

Sportnieuws Sport

Lieshout - Zo'n 20 jonge ruiters uit de omgeving kwamen vrijdagavond 24 januari naar Manege D'n Perdenbak in Lieshout voor de derde wedstrijd van het Laarbeeks Indoor Kampioenschap. Een vol programma en de jury had het er maar druk mee om al die kinderen en hun pony's te beoordelen en te voorzien van mooie punten, die weer werden omgezet in mooie prijzen voor de winnaars. De organisatie bedankt De Koppelen Catering en Frans Vereijken voor de sponsoring van de extra prijzen.

Uitslag Laarbeekse deelnemers
In de klasse AB, werden Maud vd Oever en Bentley 2x 2de en kregen 183 en 174 punten. In de klasse CDE, B werden Ise Saedt en Happy 2x 1ste met 188,5 en 187,5 punt, Eva Voortman en Vera werden 2de met 185 en 3de met 183,5 punt, Juul Hellings en Jelly Bean werden 2x 5de met 183 en 180 punten. In de klasse CDE, L1, startte Sabine Witlox met Jessie en zij werden 4de met 184,5 en 3de met 183 punten.

De volgende wedstrijd voor de pony's is op 14 februari en er liggen nog kansen voor het kampioenschap voor iedereen die al een wedstrijd heeft gereden. Wil je meedoen aan een van deze wedstrijden, schrijf je dan in via mijnknhs.nl. De volledige uitslag is te vinden op www.stichtingderaam.nl.