C.V. DP en de Rest
C.V. DP en de Rest

C.V. DP en de Rest neemt het stokje over van DNPG

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Het gonsde al een tijdje rond. Na vele gesprekken, onderhandelingen en verder gezever zijn ze verheugd om het nu wereldkundig te kunnen maken: Carnavals Vereniging DP en de Rest gaat het stokje overnemen van De Neije PrinsenGarde.

In 2007 besloot de vriendengroep De Neije PrinsenGarde door het wegvallen van onder meer de Orte, Blazen op den Burgt een carnavaleske invulling te geven aan de CarnavalsMõndig. Tijdens de regeerperiode van Prins Luuk XXXV, heeft de De Neije PrinsenGarde zich de eerste keer gepresenteerd en het concept weggezet wat de basis zou worden voor de komende 13 carnavalsjaren.

Thema's als De Blauwe, Roze en Oranje Möndig, Ganzendonck op volle Toeren en de Himmelse Möndig passeerden de revue. Muzikaal lokaal toptalent vond steeds meer de weg naar het hoogste podium van Ganzendonck en Carnaval-minnend Ganzendonck de weg naar café van de Burgt.

Na 13 mooie Möndigs bij Dave realiseerden De Neije PrinsenGarde zich steeds meer dat je om de Carnavals Möndig Middag toekomstbestendig te maken je aansluiting moet blijven houden met Carnavalvierend Ganzendonck en dat je het stokje moet over te dragen aan de jongere garde.

In dit geval de 7 meiden van CarnavalsVereniging DP en de Rest.

Tijdens de eerste vergadering bleek al dat de jonge meiden knallen van energie, creativiteit en ideeën. Binnen 10 minuten was het thema van 2020 al bekend en besloten: Camping Kitsch Möndig.

De Neije PrinsenGarde wil eenieder die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen en plezier heeft beleefd aan de Möndiggen bij Dave bedanken en hoopt jullie dan ook te begroeten op de Carnavals Möndig bij Dave en Chantal. Dit keer niet als gastheren want dat doen de gastvrouwen dit jaar.

De Neije PrinsenGarde