De 6-koppige band 'Route 66'
De 6-koppige band 'Route 66'

Route 66 in Ons Tejater

Algemeen Evenementen Muziek

Lieshout - De 6-koppige band 'Route 66' neemt je zaterdag 8 februari mee over de 'highway' van de classic-rock muziek. Alle bekende en nog bekendere classic-rock hits uit de platenkast van de 60's & 70's worden nogmaals met veel energie en enthousiasme live op het podium gespeeld.

The best of... The Doors, The Kinks, The Who, Beatles, Stones etc. Maar ook de Nederbeat van Golden Earring, Sandy Coast, Cuby en Herman Brood laat horen dat Nederland in die tijd wel degelijk meetelde in de pop- en beatmuziek. Een uitstapje naar de blues-rock is bij de band eveneens in goede handen met gouwe ouwe van The Cream, CCR, Bad Company en Deep Purple. Deze door de wol geverfde muzikanten traden de afgelopen jaren op in cafés, op festivals met o.a. Shocking Blue, The Supremes, The Sweet, Armand, Niko Christiansen (Livin Blues), en Sixtiesnights maar ook op feesten brengen ze het publiek terug in de tijd.

Dus: Get your kicks… with ROUTE 66 for the best of classic-rock en laat je terugbrengen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love. Zaterdag 8 februari, aanvang 20.30 uur in Ons Tejater, Dorpshuis, Grotenhof 2 te Lieshout. Entree €10,00 (incl. 1 consumptie). Reserveren: www.vierbinden.nl/onstejater. Resterende toegangskaarten zijn vanaf 1 week voor de voorstelling te koop in het Dorpshuis te Lieshout tegen contante betaling.