Afbeelding

BabyKwartierXL Laarbeek: Wennen of verwennen?

Algemeen

Beek en Donk - Wat is het verschil tussen je kindje laten wennen, aan bepaalde routines, en je kindje vérwennen? Hoe bepaal je de grens? Wilma Driessen, jeugdverpleegkundige bij De Zorgboog, is maandag 3 februari om 15.30 uur te gast bij het BabyKwartierXL in Bibliotheek Beek en Donk.

Zij informeert (groot)ouders en verzorgers over het thema wennen of verwennen? en geeft praktische tips. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Na een pauzemoment, met koffie of thee en voor de kleintjes een gezonde snack, verzorgt BoekStartcoach Marjon Smits een korte inspirerende activiteit waarbij de baby's en boekjes centraal staan.

Eén keer in de maand op maandag is er een BabyKwartierXL in de Bibliotheek. De volgende XL bijeenkomsten zijn op 2 maart, 6 april, 11 mei en 8 juni. De bijeenkomst op maandag 2 maart wordt verzorgd door Olga Landheer-Ubbink van Rondom Mama met een workshop babymassage. Eén keer per week op maandag van 15.30 tot 16.30 uur is het 'normale' BabyKwartier. Baby's en hun (groot)ouders/verzorgers zijn van harte welkom voor informatie en (voor)leesplezier. En voor nog meer samen genieten in de Bibliotheek.

BabyKwartierXL wordt georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden in samenwerking met De Zorgboog, Rondom Mama – Begeleiding voor en na de zwangerschap en Hoelahoep.