ELI verliest van Stiphout Vooruit

Lieshout - Stiphout Vooruit behaalde zondag 26 januari diep in blessuretijd alsnog de 3 punten tegen hekkensluiter ELI. Het was Bram Prinsen, die in de 12e minuut(!) van de extra tijd met zijn betwiste treffer zijn ploeg alsnog de winst bezorgde.

Deze treffer werd door de thuisclub, die elk punt hard nodig heeft, fel aangevochten vanwege al dan niet buitenspel. In de eerste helft verzuimden de bezoekers lange tijd om het veldoverwicht in doelpunten uit te drukken. Het overwicht leverde bijna 20 hoekschoppen op, maar pas in de 42e minuut was het Jorn Dekkers, die de bal uit een voorzet van Daan de Kleine achter de sterk keepende Beau Bastiaans wist te werken, 0-1.

In de tweede helft was Stiphout minder dominant en was ELI enkele keren dreigend. Zo kon doelman Job Tuinstra nog juist een treffer voorkomen bij een gevaarlijke vrije trap van Niels den Bol. In de 71e minuut viel dan toch de 1-1 via een bekeken inzet van Ruben van Hoof. Hierna waren beide teams nog dichtbij een doelpunt. Namens ELI miste Willem Slegers oog in oog met de Stiphout-goalie. Aan de andere zijde troffen Jorn Dekkers en Davy van Bokhoven paal en lat.