Vlnr: Peter Verkuijlen (districtsvoorzitter), Hans Verbakel, Ad Appeldoorn en Tonny Vereijken (voorzitter)
Vlnr: Peter Verkuijlen (districtsvoorzitter), Hans Verbakel, Ad Appeldoorn en Tonny Vereijken (voorzitter)

Jubilarissen gehuldigd bij V.V. Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Tijdens de algemene jaarvergadering zijn twee leden van de Vogelvereniging Laarbeek gehuldigd door de districtsvoorzitter Noord-Brabant Oost, Dhr. P. Verkuijlen. Hans Verbakel voor 50 jaar en Ad Appeldoorn voor 40 jaar lidmaatschap van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

De districtsvoorzitter sprak lovende woorden over deze twee leden. Hans Verbakel werd nogmaals bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging, ruim 48 jaar voorzitter, in 2013 is hij als vrijwilliger benoemd tot lid van de Orde van Oranje Nassau en in 2018 benoemd als Ere Voorzitter van de vereniging. Daarbij was hij ook een fanatieke vogelkweker. Ad Appeldoorn, ondanks zijn gezondheid een actief en trouw lid van de vereniging, verricht veel hand- en spandiensten voor en tijdens de tentoonstelling en is met zijn vogels op vele tentoonstellingen aanwezig en behaald ook vele prijzen. Hij kweekt allerlei soorten vogels, zoals kanarie, zebra, diamant vink, diamant duif en parkieten.

Hierna werd het jubileumspeldje opgespeld, behoren bij het aantal jaren van hun jubileum. Ze wensten hen nog vele gezonde jaren toe en dat ze nog velen jaren mogen genieten van hun hobby. Tonny Vereijken, voorzitter van V.V. Laarbeek, gaf de beide jubilarissen een bos bloemen, fles wijn en een blijvend aandenken van de Vereniging.