Afbeelding

Hoogheden Heikneuters brengen verrassingsbezoek

Algemeen Carnaval

Heidurp - Maandagavond is de trainingsavond van de dansmariekes van CV de Heikneuters uit Mariahout. Deze avond werd extra bijzonder voor de meiden, want plotseling klopte Prins Erik op de deur. Dat was een verrassing!

Prins Erik, Prinses Ilse, Adjudant Ton en Hofdame Irma kwamen naar het trainen kijken. Prins Erik gaf aan dat hij erg trots is op de dansmariekes en dat ze heel goed presteren. Het hele jaar lang trainen ze onder begeleiding van Sandra van de Weijdeven en Lianne van Vijfeijken om uiteindelijk vanaf half november tot en met Carnaval te schitteren.

Het is nog niet eerder gebeurd dat de Prins en zijn gevolg een bezoek brachten aan de dansmariekes en dit werd zeer gewaardeerd. Sandra en Lianne ontvingen een bloemetje en de dansmariekes werden na het trainen van de gardedans ook beloond. Daarna werd de Prins verzocht snel weer te vertrekken omdat de showdans die nog geoefend moest worden een verrassing is voor de hoogheden. Deze showdans wordt aanstaande zaterdag voor het eerst opgevoerd tijdens de Kletsavond en het belooft een spectaculair optreden te worden.

Heeft u affiniteit met dansen en lijkt het u leuk om deze enthousiaste groep te trainen? Neem dan contact op met gerdivdbroek@hotmail.com.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.

Afbeelding