Afbeelding

56 Geslaagden bij Zwemvereniging Beek en Donk

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - 56 kandidaten van Zwemvereniging Beek en Donk mochten zondag 26 januari op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders, verzorgers, opa's en oma's en andere familieleden, zwommen de kandidaten zo goed mogelijk om het diploma te halen.

Met trots kunnen ze zeggen dat de kandidaten allemaal hebben laten zien dat zij hard geoefend hebben om aan de eisen van de verschillende diploma's te voldoen. De inzet van de kandidaten en trainers heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. Zwemvereniging Beek en Donk feliciteert de geslaagden met het behalen van het zwemdiploma.

Diploma A: Parisa, Parima, Linda, Matusala, Jad, Yannick, Linde, Yosan, Adyam, Raphael, Petronella, Kyan, Talah en Hasan
Diploma B: Hille, Ali, Hugo, Delin, Jethro, Anna, Zin, Femke, Bram, Sada, Liss en Dana
Diploma C: Fanuel, Haben, Dermas, Faniel, Melany, Waylon, Meike, Noralin, Belal, Pleun en Jersey
Zwemvaardigheid 1: Nikki, Fedde, Dani en Luuk
Zwemvaardigheid 2: Connor en Sanne
Zwemvaardigheid 3: Tycho, Niels, Timon, Sanne en Naichel
Snorkelen 1: Esmee, Senna en Lynn
Snorkelen 2: Leko, Fleur en Nienke
Snorkelen 3: Sjoerd en Jolijn

Zwemvereniging Beek en Donk bedankt alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde dag was!

Ben jij nog geen lid van Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl, stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl of kom eens een kijkje nemen op donderdagavond tijdens de zwemuren.