Afbeelding

Ganzendonckse Carnaval ontploft: Royale de Luuks in no-time uitverkocht

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Het lijkt erop dat Ganzendonck werrum loopt voor skôn en skâând. Met Prins Luuk 48 als stralend middelpunt in het wekelijks 48ste Uur Journaal en een strakke social media campagne zijn de eerste Carnavalsevenementen al helemaal uitverkocht. Royale de Luuks op zaterdagavond is in een recordtijd stijf uitverkocht. Maar gelukkig zijn er nog heel veel andere evenementen en draaien de cafés tijdens Carnaval volop mee met deze vernieuwende programmering.

Ook de jeugd viert Carnaval in Beek en Donk
Op vrijdagmiddag is de grote feesttent het domein voor de schooljeugd. Als het even mag, dan gaat de schooljeugd collectief springen om het Heuvelplein maximaal aan het schudden te krijgen. Vrijdagavond start om 21.00 uur House of Carnaval. Een gratis feest met top DJ's, zoals Badmeesters van het Diepe, voor jongeren die even geen ouwelui om zich heen willen hebben… Eindelijk is er dit jaar dus die lang gekoesterde feesttent waar jongeren naar hartenlust los kunnen gaan.

Nog enkele kaarten voor Sauwelavond en Carnavalsconcerten
Afgelopen jaren is de kwaliteit van de Sauwelavond en de Carnavalsconcerten van O&U structureel toegenomen. Een fantastisch avondje uit dus, waar nog enkele kaarten voor zijn. Bovendien zal Prins Luuk 48 op zaterdag 8 februari bij de Sauwelavond en op vrijdag 21 februari bij het Carnavalsconcert ongevraagd zijn beste beentje voor zetten. Zijn reputatie kennende zal hij geen podium aan zijn neus voorbij laten gaan om een onvergetelijke performance neer te zetten. Meemaken, bijzijn dus!

Meer weten?Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Volg dan het Luuk de 48ste Uur Journaal op Facebook of de website Teugelders.nl.