Afbeelding

Wedden Dat Je Lacht

Algemeen Carnaval

Raopersgat - In het dorpshuis in Raopergat was afgelopen zaterdag de eerste Wedden Dat Je Lacht avond van CV De Raopers een groot succes. De tot de laatste plaats gevulde zaal genoot van het hoge niveau van de kletsers. Komende zaterdag zal de tweede avond plaatsvinden.

De presentatie van de gezellige en zeer gevarieerde avond was dit jaar in handen van Willy Verhoeven. De Dansmariekes en de Mini-Raoperkes beten het spits af. Daarna was het tijd voor de kletsers. De Raopers hadden dit jaar weer zeer bekende kletsers in de prachtige nieuwe ton staan. Voor de pauze ging de zaal al plat voor Rob Scheepers als Joop Kringloop en voor archeoloog Peter van de Maas. In de pauze kon het publiek genieten van roggebrood van Bakkerij Thoonen met zult of spek van Slagerij Hurks.

Na de pauze werd de zaal weer in de juiste stemming gebracht door De Medlies. Vervolgens kon geen enkele bezoeker de lachspieren in bedwang houden bij de verhalen van Goeroe Berry Knapen en Wielrenner Andy Marcelissen. De avond werd op een gezellige wijze afgesloten door het Van Binsbergen Trio.

Komende zaterdag zal de tweede Wedden Dat Je Lacht-avond plaats gaan vinden. Ook dan hebben de Raopers weer voor een prachtig programma gezorgd. De Raopers hebben laten weten dat er voor deze avond nog enkele kaarten beschikbaar zijn. Deze kunnen worden gekocht bij DA Drogisterij & Parfumerie Mark. De zaal gaat zaterdag open om 19.00 uur en het programma begint om 19.45 uur.

Tot slot willen De Raopers hun dank uitspreken aan William van de Wijst en Joop van de Baar die de nieuwe ton hebben gemaakt en geschilderd.