Kienen, excursie en middag in carnavalssfeer bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout houdt de komende tijd verschillende activiteiten, waaronder een kienavond, excursie naar een varenkwekerij in Mariahout en een Lieshoutse middag in carnavalssfeer. Tenslotte brengen ze een bezoek op 22 maart aan Toneelvereniging De Vriendenkring. Zij spelen de klucht 'De erfenis van tante Bella'.

Kienavond
Op vrijdag 31 januari houdt KBO Lieshout weer een kienavond. In de prijzenpot zitten goed gevulde levensmiddelentassen, koffiepakketten en enveloppen met geld. Bovendien maakt u kans op de jackpot. Het kienen begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.00 uur. Iedereen is welkom, dus neem gezellig plaats aan de kientafel. De opbrengst van de avond is voor de vele activiteiten van de seniorenvereniging.

Excursie Varenkwekerij Mariahout
KBO Lieshout brengt zaterdag 8 februari een bezoek aan Varenkwekerij Van Duijnhoven in Mariahout. Eigenaar van de Kwekerij is Maarten Vogels. Het kassenbedrijf kweekt 10 soorten varens die geëxporteerd worden door heel Europa en de jonge varen plantjes zelfs over de hele wereld. De kosten voor deze interessante excursie zijn 5 euro. Dat is inclusief koffie en een verrassing. Het maximum aantal deelnemers is 30. Aanmelden kan bij de Inloop. Het adres van de kwekerij is: Bosven 2B, Mariahout. Ze rijden er met de auto samen poolend naar toe. Geeft u wel even aan of u zelf wilt rijden, of liever meerijdt. Uiteraard kunt u er ook op de fiets naar toe.

Lieshoutse middag
Ook dit jaar is er weer een Lieshoutse middag in carnavalssfeer. Deze middag is op zondag 9 februari (en dus niet op 16 februari zoals in het Prikbord vermeld staat) in zaal De Koekoek. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Koffie, thee, vlaai, Brabantse snacks: het gaat de bezoeker aan niets ontbreken. De muziek wordt verzorgd door Orkest Challenger, 'n muzikaal duo uit Helmond. In de loop van de middag verschijnt Tonpraoter Frans Bevers. Frans alias Ciske brengt al meer dan 30 jaar humor op maat en heeft zoals gezegd wordt, de lach aan zijn kont hangen. Verder is er een optreden van Max, winnaar van de Kiezelkeikesklets uit Helmond (met Lieshoutse roots!). Dan is er nog een muzikaal intermezzo door 2 Laarbeekse zangers (broer en zus Max en Janneke) die voor een akoestische verrassing zullen zorgen. Het belooft, mede dankzij de inspanningen van Karel Huijgens, een fantastische middag te worden. De entreeprijs is voor leden van KBO Lieshout 5 euro. Aanvang 14.00 uur en de zaal is open om 13.30 uur. Rond de klok van 18.00 uur is de sluiting. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Inloop op dinsdagmorgen van 10 tot 11.30 uur in het Dorpshuis.

Toneel
Toneelvereniging De Vriendenkring speelt dit jaar 'De erfenis van tante Bella'. Voor KBO Lieshout is zondagavond 22 maart gereserveerd. Kaartjes kosten voor onze leden 5 euro. Hebt u zin in een avondje onbedaarlijk lachen, laat dan deze mooie kans niet aan u voorbijgaan en koop op tijd uw kaartjes. Verkrijgbaar op de Inloop. 

Inloop
De Inloop is iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. Loop eens binnen, u bent van harte welkom.