Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Carnavalsconcerten O&U: Fout, fouter foudst!

Algemeen Carnaval Evenementen Muziek

Beek en Donk - De carnavalsconcerten van Harmonie Oefening en Uitspanning: een avond vol cabaret, muziek en gezelligheid. Zowel zaterdag 15 februari als vrijdag 21 februari wordt Muziekcentrum het Anker in Beek en Donk omgetoverd tot een feestje. En u kunt daar bij zijn…

Het thema van dit jaar is FO&UT! Onder leiding van dirigent Henk van de Weijer worden verschillende foute thema's op een ludieke manier met elkaar verbonden. Het orkest bestaat voor de pauze wederom uit één groot O&U orkest bestaande uit het harmonie- en jeugdorkest. Dit jaar worden zij echter niet enkel ondersteund door de welbekende zangtalenten (Bowen, Emma, Ilya, Marianke, Neeltje, Nick en Nina) en een act van de slagwerkgroep. In het orkest voegen zich tevens heuse project-muzikanten! De muziek gaat dus écht fantastisch (vol) klinken.

Ook nieuw zijn de verschillende entreekaarten. Naast de reguliere kaarten zijn er dit jaar ook jaar- en familiekaarten. De jaar- en familiekaarten zijn enkel online te koop voor slechts €20,00 per stuk via: www.ticketkantoor.nl/shop/cc-fout1 (familiekaart + reguliere kaart zaterdag 15 februari), www.ticketkantoor.nl/shop/cc-fout2 (familiekaart + reguliere kaart vrijdag 21 februari) en www.ticketkantoor.nl/shop/cc-fout3 (jaarkaart).

De reguliere (gebruikelijke) kaarten voor de carnavalsconcerten zijn daarnaast ook verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen Fietsvakman van den Berg (Heuvelplein) en Bloemboetiek De 4 Seizoenen (Piet van Thielplein) voor slechts €14,00 per stuk.

Kom genieten van een muzikale avond en vier samen met O&U een feestje om de Ganzendonckse carnaval van 2020 fout in te luiden! O&U ziet u graag op zaterdag 15 februari en/of vrijdag 21 februari in Muziekcentrum het Anker. Vergeet niet uw FO&UTe kleren uit de carnavalsdoos te halen!