Vorig jaar was Peter van der Tol (r) dé jubilaris: hij werd gehuldigd door bestuurslid Ingrid Bergé (l)
Vorig jaar was Peter van der Tol (r) dé jubilaris: hij werd gehuldigd door bestuurslid Ingrid Bergé (l)

Jaarvergadering bij Badminton Club Lieshout

Algemeen Sport

Lieshout - Het bestuur van Badminton Club Lieshout geeft vrijdag 14 februari weer 'openheid van zaken' tijdens de jaarvergadering van de club. Dan zullen ze het gevoerde beleid van het afgelopen jaar (2019) toelichten én de plannen voor het lopende jaar (2020) ontvouwen. Naast die plichtplegingen wordt de jaarlijkse ledenvergadering ook gebruikt om jubilarissen in het zonnetje te zetten: dit jaar heeft de vereniging naast twee 25-jarige leden ook één lid die inmiddels al officieel 40 jaar (!) bij de 48 jaar jonge vereniging hoort.

Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering
Tijdens deze vergadering zal het bestuur van de vereniging inzicht geven in alle activiteiten die afgelopen jaar zijn ontplooid én inzicht geven in het beleid dat gevoerd is. Dat doen zij aan de hand van diverse verslagen: verslagen van het secretariaat, van de districts-competitieleiding, van de website, van de midweek-competitieleiding, van de financiën, van het clubblad 'De Kijk Op …', etc. Op die wijze deelt het bestuur het gevoerde beleid met de leden met als doel om daar samen over te praten en daardoor nóg beter aan te laten sluiten bij de wensen van de leden. De Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering is dan ook hét podium waar de leden met het bestuur in overleg kunnen gaan over het te voeren beleid en de te ondernemen activiteiten. Vanwege het vertrouwelijke karakter is de bijeenkomst enkel voor leden toegankelijk. Aanvang van deze jaarvergadering is 20.30 uur en plaats van handeling is een vergaderzaal in het Dorpshuis in Lieshout. Na afloop van de vergadering zullen er nog volop mogelijkheden zijn om na te praten bij een consumptie aan de bar, waarvoor het bestuur alle deelnemers aan de ALV uitnodigt.

Jubilarissen
Badminton Club Lieshout grijpt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering altijd aan om jubilarissen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun trouwe lidmaatschap. Ook dit jaar zal de vereniging dat weer doen. Twee leden die dit jaar 25 jaar lid zijn van de vereniging zullen echter vanwege agendaproblemen deze keer nog niet geëerd worden op de ledenvergadering. Met hen is een ander moment afgesproken. Eén ander lid, die al 40 jaar trouw is aan de Lieshoutse sportvereniging, zal daarom deze keer helemaal alleen gehuldigd worden. Wie dat is wil het bestuur, zoals ieder jaar, nog niet verklappen: dat zal tijdens de zitting wel duidelijk worden.