Ganzekwekavond en Aauw fiepenbal

Algemeen Carnaval

Ganzegat - Nog 2 grote Ganzegatse evenementen tot aan Carnaval. Op zaterdag 8 februari vindt de tweede Ganzekwekavond plaats. Op dinsdag 18 februari is het tijd voor het Aauw fiepenbal.

1e Ganzekwekavond gemist? Gelukkig komt er een 2e Ganzekwekavond. Op zaterdag 8 februari vindt in de Dreef de 2e Ganzekwekavond plaats. Na een zeer succesvolle 1e Ganzekwekavond gaan ze vol gas voor de 2e Ganzekwekavond. Er zijn nog slechts een paar kaarten verkrijgbaar bij Snoeperij Jantje of via www.Ganzegat.nl. Wees er snel bij zodat je nog mee kan genieten van een oergezellige avond. Aanvang19.45 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open.

Aauw fiepenbal, ouderwets gezellig
Op dinsdag 18 februari vind in de Couwenbergh het Aauw Fiepenbal plaats. Naast gezellig kletsen en dansen vinden er optredens plaats van de Ganzegatse dansmariekes, Maarten van Brug en er zijn enkele playbackoptredens van de KBO. Een DJ zorgt voor aangepaste muziek. De avond begint om 20.00 uur en zal rond 23.00 uur afgelopen zijn. Kaarten voor deze avond zijn te koop bij Snoeperij Jantje of in conferentiecentrum de Couwenbergh. De kaarten kosten €5,00 per stuk, hiervoor ontvangt u tevens een kop koffie of thee en voor hapjes wordt gezorgd.