Afbeelding

Workshop 'Behoud Uw Schoonheid' bij KBO Beek en Donk

Algemeen Senioren

Beek en Donk - In het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg in Beek en Donk wordt woensdagavond 19 februari om 19.30 uur een Workshop 'Behoud Uw Schoonheid' gegeven.

Deze avond wordt georganiseerd door Seniorenvereniging KBO Beek en Donk en alle 50-plussers van Laarbeek zijn welkom. Een schoonheidsspecialiste en een pedicure/nagelstyliste zullen allerlei tips geven en antwoord op mogelijke vragen over gezichtsverzorging, voeten en handen. Ook geven zij groepsgewijs demonstraties.

Het belooft een hele interessante avond te worden voor iedereen die graag zijn schoonheid wil behouden. Willen we dat niet allemaal? Aan leden wordt een bijdrage gevraagd van €2,50 en aan niet-leden €5,00. Gratis koffie en thee in de pauze. Opgeven vóór 12 februari. Dat kan tijdens de Inloop: maandag 10 februari tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook kunt u zich opgeven per mail aan het secretariaat: secr.kbobd@gmail.com. De kosten kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL92RABO0112096158 onder vermelding van 'Workshop 19 februari'.