Hiep-Hoi in Beek en Donk
Hiep-Hoi in Beek en Donk Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Een nieuw jaar, een nieuwe Hiep-Hoi

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - Een nieuw jaar, een nieuwe Hiep-Hoi! Zijn jullie er klaar voor? De vrijwilligers van Hiep-Hoi zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor de kindervakantieweek Hiep-Hoi. Wat het thema is dit jaar en hoe het allemaal gaat verlopen, gaan zij nog niet verklappen.

Wel zijn er een aantal dingen die jullie ouders/verzorgers niet mogen vergeten! Dit jaar word de gezellige Hiep-Hoi week van 17 tot en met 21 augustus gehouden. Alle kinderen die naar de basisschool gaan zijn welkom! Van 1 februari tot en met 10 mei 2020 zijn de inschrijvingen geopend. De inschrijvingen zijn zoals voorgaande jaren via de website www.hiephoibeekendonk.nl. Het tarief voor dit jaar is: 1ste kind €22,50, 2 kinderen €44,00, 3 kinderen €64,00, 4 kinderen €84,00. Zorg dat je op tijd inschrijft, want vanaf 12 april tot en met 10 mei geldt een duurder tarief, namelijk €25,00 per kind.

Mocht je daarna toch nog graag deze fantastische week niet willen missen, ziet de organisatie jou graag op maandagmorgen 17 augustus 2020 vanaf 8.30 uur in de blokhut. Let op! Dit jaar zijn de inschrijvingen eerder geopend en eerder gesloten. Natuurlijk zijn zij ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers. Ook de vrijwilligers kunnen zichzelf via de website aanmelden en aangeven wanneer of wat je graag wilt doen. Zonder vrijwilligers geen kindervakantieweek dus schrijf je in! Ook kun je weer terecht bij hen voor maatschappelijke stage, kijk voor meer info op hun website. Zorg dat je de website/facebookpagina in de gaten houd voor al het nieuws.