Dorpsraad Lieshout zoekt communicatiemedewerker

Algemeen

Lieshout - Dorpsraad Lieshout is op zoek naar een betrokken communicatiemedewerker, die het een uitdaging vindt om de inwoners van Lieshout over de activiteiten van Dorpsraad Lieshout te informeren.

De leden van de Dorpsraad Lieshout onderhouden intensieve contacten met allerlei groeperingen, waaronder de bewoners van Lieshout, de gemeente Laarbeek en vele anderen. De Dorpsraad Lieshout overlegt 1x in de 6 weken. Samen met alle betrokkenen worden tal van zaken gerealiseerd op de thema's leefbaarheid, verkeersveiligheid, wonen, jeugd, zorg en welzijn, werk en ondernemen en onderwijs.

Helaas schiet het er vaak bij in om op een goede manier te communiceren over deze mooie initiatieven en projecten. Daardoor blijft veel van dit werk (onterecht) onderbelicht. Dat is jammer, vooral omdat de Dorpsraad de overtuiging heeft dat ze met goede communicatie over deze projecten ook weer nieuwe initiatieven kunnen starten, samen met de bewoners van Lieshout. De Dorpsraad Lieshout zoekt daarom naar een enthousiaste Lieshoutse vrijwilliger die op een correcte en prettig leesbare manier kan communiceren over de activiteiten van de organisatie. Hierdoor kunnen ze tijdig, volledig, online en offline de inwoners van Lieshout informeren. Inschatting van de tijdsbesteding is ongeveer 4 uur in de maand. Meer informatie over de Dorpsraad Lieshout is terug te vinden op www.dorpsraad-lieshout.nl. Heb je interesse, wil je deze uitdaging aangaan, mail dan naar info@dorpsraad-lieshout.nl. Heb je nog vragen neem dan contact op met Frank van Elderen 06-12550383 of Claudia Jongerius 06-23340343.