Afbeelding
Foto: Rob van Kaathoven

Lieshout in de ban van het songfestival

Algemeen Evenementen Muziek

Lieshout - Harmonie St Caecilia pakt uit met haar eigen Songfestival. In samenwerking met c.v. De Raopers trekt het harmonieorkest uit Lieshout alle klassiekers en nieuwe hits uit de kast. Dus vergeet Ahoy Rotterdam, het Dorpshuis Lieshout is 14 februari the place to be tijdens de Sounds of Eurovision.

Op de dag van de liefde, Valentijnsdag, betuigt St Caecilia haar liefde voor het Songfestival. Want als je de hele poppenkast wegdenkt blijven er vaak verdomd mooie en leuke liedjes over. Van Dinge-dong naar Fairytale, van J'aime la Vie naar Rise like a Phoenix. De harmonie verzorgt het concert niet alleen, het orkest wordt versterkt met combo, zang en dans.

Carnavalsvereniging de Raopers zal het geheel met een carnavalesk sausje overgieten, want een Songfestival zonder opsmuk is slechts een liedjesfestival. Sounds of Eurovision vindt 14 februari plaats in Het Dorpshuis in Lieshout, het concert start om 20:30 uur.

Net als het grote Songfestival vliegen de kaartjes de deur uit, ben er dus snel bij. Kaartjes zijn voor €8,50 te koop bij DA Mark, in de Dorpsstraat in Lieshout. Meer info is te vinden op www.harmonielieshout.nl. Let op, er zijn alleen staanplaatsen.