De bijeenkomst bij TONDESIGN werd goed bezocht
De bijeenkomst bij TONDESIGN werd goed bezocht

Designers onder indruk van mogelijkheden TONDESIGN in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - TONDESIGN is het nieuwste bedrijf van Ton en Marianne Gijsberts dat helemaal draait om de vernieuwende mogelijkheden die het printen op pvc en tapijt biedt. Donderdag 30 januari vond in de bedrijfshal op de Bemmer in Beek en Donk de aftrap plaats voor een select gezelschap van designers en werd bekend gemaakt dat TONDESIGN exclusief verdeler mag zijn van PXL Carpets in Nederland. Half februari wordt TONDESIGN groots gelanceerd op de internationale vakbeurs Euroshop in Duitsland.

"Muurkunst is één van de toepassingen van ons product"
Terwijl de designers, interieurarchitecten, museummedewerkers en ontwerpers van evenementen, binnendruppelen en selfies maken op het 'de-koffie-staat-klaar-tapijt' vertelt Ton enthousiast over TONDESIGN: "Wij werken vanuit passie en overtuiging, we vinden het leuk om de wereld een beetje mooier te maken", steekt hij van wal terwijl we ondertussen langs verschillende PVC vloeren en tapijten met bijzondere prints lopen. Overal in de hal staan en hangen lijsten met schilderijen, die als je goed kijkt geprint blijken te zijn op tapijt. Aangekomen in zijn kantoor blijkt ook hier niets zoals het lijkt. De wanden met industriële ramen inclusief het daglicht en de groene beplanting zijn volledig op tapijt geprint. "Muurkunst is één van de toepassingen van ons product", licht Ton toe. "Onze core business is de verkoop van pvc en tapijt. Maar daarmee kun je zoveel meer dan je denkt. Wij zijn continu bezig voor onze klanten te bedenken hoe we een oplossing kunnen bieden voor hun problemen en vraagstellingen én hoe we daar pvc of tapijt bij in kunnen zetten."

"Er zijn hier alleen maar creatieve mensen binnen"
TONDESIGN werkt regelmatig en graag samen met designers. Zij hebben vandaag dan ook de eer als eerste geïnformeerd te worden over alle mogelijkheden die TONDESIGN biedt. "De dertig designers die vandaag hier zijn, zijn actievelingen, maar ook nieuwkomers. Er zijn hier alleen maar creatieve mensen binnen", stelt Marianne. "We hopen dat ze hun verhalen en successen delen zodat ook anderen weer enthousiast worden over de toepassingsmogelijkheden van onze producten. Sommigen zien hier vandaag voor het eerst hun eigen ontwerpen afgedrukt. Ik heb al van enkele designers gehoord dat ze erg onder de indruk zijn. We hebben al verschillende mensen weten te inspireren om met onze producten aan de slag te gaan." Ton vult aan: "Samen de wereld een beetje vrolijker inkleuren is toch het mooiste wat er is."

Afbeelding