Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 1598b8
Foto: Lieke van den Eijnden
FOTO'S Gemeente

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Ed Vincent

Aarle-Rixtel – Ed Vincent ontving dinsdagavond 4 februari in Aarle-Rixtel de Vrijwilligerspenning Laarbeek. Wethouder Greet Buter reikte deze namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek uit. Ed stopt na 19 jaar als bestuurder van het Sint Margaretha Gilde Aarle-Rixtel.

Ed was lid van het bestuur van het Sint Margaretha Gilde van 1997 tot 2007 als tweede dekenschrijver en daarna was hij eerste dekenschrijver van 2011 tot heden. Daarnaast is hij al 35 jaar actief als tamboerleider en instructeur binnen het Gilde. Ook voor andere gildes in de regio zet hij zich in als instructeur. Zo zet hij sinds kort een bazuinblazersgroep op bij het Sint Servatius Gilde Lieshout. Zijn secretariële taken, bestuursactiviteiten en inzet als tamboerleider en instructeur kosten hem 12-16 uur per week.

Ed is een gildebroeder in hart en nieren. Hij is ook zeer begaan met de jeugd binnen het gilde en steekt veel tijd en energie in het aanleren van noten lezen en marsen trommen.

Het Sint Margaretha Gilde heeft veel waardering voor de vrijwilligersactiviteiten van Ed Vincent gedurende zo'n lange periode. Ed stopt nu met zijn bestuursfunctie maar blijft wel actief als gildebroeder voor de overige activiteiten. Het bestuur wil zijn 19-jarige inzet als bestuurder waarderen met een vrijwilligerspenning.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>