Afbeelding

Basiscursus fotografie: Zo maak je mooie foto's!

Algemeen

Beek en Donk - Fotoclub 'Objectief' uit Beek en Donk organiseert in het voorjaar weer een basiscursus fotografie. In deze cursus gaan ze kijken naar de techniek en de mogelijkheden van de moderne digitale camera.

Met deze kennis gaan ze aan de slag om te leren hoe ze spannende, interessante en indrukwekkende foto's kunnen maken. Het wordt dus geen 'zitten en luisteren' cursus, maar als cursist ga je aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen en dit tijdens de cursusavond te bespreken.

De cursus zal 8 donderdagavonden in beslag gaan nemen, te beginnen op 12 maart en de volgende data zijn 19 en 26 maart, 2, 9 en 16 april en 7 en 14 mei. Tijdens de cursus gaan ze twee zaterdagmiddagen, 'op pad', om gezamenlijk foto's te maken.

De cursus wordt gegeven in het ontmoetingscentrum aan de Otterweg in Beek en Donk. De cursus is bedoelt voor iedereen die de camera beter wil leren kennen om zo de allermooiste foto's te kunnen maken.

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar h.maas75@gmail.com. Het maximaal aantal deelnemers is 20, waarbij de volgorde van inschrijving geldt. De kosten bedragen €125,00 per persoon, inclusief cursusmateriaal. Tot ziens op de cursus!