Logo mooilaarbeek.nl

Vlooienmarkt Lieshout

Lieshout - 'Ut aaw Herremenieke' houdt in samenwerking met Running Team Laarbeek op zondag 16 februari een grote vlooienmarkt in D'n Perdenbak in Lieshout. U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur aan de Provincialeweg 26 in Lieshout.

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de Roparun voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. De toegangsprijs bedraagt €2,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De vlooienmarkt duurt tot 15.00 uur. Er zijn weer veel mooie en ook waardevolle spullen bij elkaar verzameld. Of u nu antiquiteiten zoekt of kleine meubeltjes, elektrische apparaten, snuisterijen of zomaar wat gebruiksvoorwerpen, u vindt het allemaal op de vlooienmarkt in Lieshout. Daarnaast worden de mooiere spullen bij opbod verkocht en dat is in Lieshout altijd een belevenis apart. Het is dus niet alleen aantrekkelijke koopwaar waarmee zij u willen verwennen, maar ook met sfeer en gezelligheid. U bent van harte welkom in Manege D'n Perdenbak.                                        

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>