Afbeelding

Muzikale middag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen Senioren

Beek en Donk - Zo'n 82 personen van Zonnebloem Beek en Donk hebben donderdagmiddag 6 februari volop genoten van het optreden van 'De vrolijke vijf' uit Mariahout. De vrolijke vijf verzorgden een vrolijke middag met allerlei levensliedjes die door iedereen volop werden meegezongen. Ook werden er korte sketches opgevoerd die zeer in de smaak vielen, gezien het gelach en het applaus.

Voorafgaand aan dit optreden werden alle gasten, zoals gebruikelijk ontvangen met koffie/thee en een koekje. In de pauze kon men even wat bijpraten onder het genot van een consumptie, wat door iedereen erg op prijs gesteld werd. Ook werden er volop loten verkocht, in de hoop om later die middag met een van de mooie prijzen naar huis te gaan. Vele prijzen waren weer beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand en bedrijven. Waarvoor dank namens de Zonnebloem afdeling Beek en Donk.

Na de pauze werd het optreden van De vrolijke vijf weer voortgezet en werd er weer volop meegezongen en zelfs gehost. De aanwezigen werden ook nog verrast door een van de gasten die een prachtig gedicht voordroeg.

Toen tenslotte de loten getrokken waren en iedereen nog genoten had van een lekker broodje kroket, gingen alle gasten tevreden naar huis. "We hebben weer een mooie middag gehad", was een veelgehoorde opmerking die de mensen maakten.

Zonnebloem afdeling Beek en Donk ziet iedereen graag weer terug bij een volgende activiteit op 26 maart. Houd hiervoor DeMooiLaarbeekKrant in de gaten.