Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9f2210
RECENSIE

Feest van herkenning met Route 66 in Ons Tejater

Lieshout – De grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout is al gereed gemaakt voor het naderende Carnaval, dus kon ook Route 66 afgelopen zaterdag 8 februari gebruik maken van deze mooie ambiance.

Zet zes goede muzikanten voor een volle zaal met publiek van allerlei leeftijden en je hebt een succesvolle avond. Route 66 was nog niet eerder in Ons Tejater, maar toch bestaan zij al bijna 25 jaar. De zes bandleden: Peter Vugts met zang, Walter Goyvaerts met keyboard en zang, Carlo Luijten met gitaar en zang, Frans Liebregts met gitaar en zang, Paul Slaats met basgitaar en Frans Schellekens aan de drums hadden er zelf zichtbaar veel plezier in. Ze speelden Classis-Rock van de sixties en seventies zoals aangekondigd wordt, maar ook de 80'er jaren kwamen regelmatig langs. Het was voor veel aanwezigen een feest van herkenning. Wie heeft er vroeger niet weg gezwijmeld op muziek van de Beatles, Sandy Coast, The Rolling Stones, The Golden Earring en nog heel veel meer. Het was er allemaal weer, ja zelfs Herman Brood. Vanaf het begin werd er volop gedanst. De vloer was steeds bezet. Ook de "oudjes" deden het goed en waren het Rock & Rollen nog niet verleerd. Er werd gespeeld in drie sessies en tussendoor kon men dan even op adem komen als dat nodig was. Ze komen uit de Brabantse Kempen. Van dichtbij dus en in de pauzes maken ze een praatje met het publiek. Gewone Brabantse jongens maar toch heel bijzonder met hun mooie muziek. Geweldig gitaarspel, mooie drumsolo's en niet te vergeten de mooie zangstemmen. Ze treden op in grote zalen, maar ook in besloten kring in huiskamers en cafés. Alles kan. Wie op hun site kijkt ziet een indrukwekkend repertoire. Veel nummers daarvan kwamen afgelopen zaterdag ook in Lieshout langs. En zoals ik al schreef, het was een feest van herkenning en we hebben er met volle teugen van genoten.

Nelly de Groot-Cooijmans

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>