Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f3f45b
Foto:
Evenementen

Het Roparun Sponsordiner

Aarle-Rixtel - Zoals u al in DeMooiLaarbeekKrant heeft kunnen lezen, wordt er op 18 april een sponsordiner gehouden bij de Brabantse Kluis te Aarle-Rixtel. Het doel hiervan is om geld bijeen te brengen voor de Stichting ROPARUN, die dit geld aanwendt voor de palliatieve zorg voor mensen met o.a. kanker. U moet dan denken aan de inrichting van een Hospice, aanschaf van materialen t.b.v. kankerpatiënten zoals hoofdhuidkoelers bij het toedienen van chemotherapie, etc.

Het Runningteam Laarbeek neemt met Pinksteren voor de 13e keer deel aan de Roparun en wil als team geld inzamelen voor dit goede doel. Een van de activiteiten is het Sponsordiner. Voor dit avondvullend all-inn diner zijn nog kaarten te koop à €70,00. Naast een geweldig 4 gangen diner wordt er ook voor heel goed entertainment en sfeer gezorgd. Salonorkest Prelude had al eerder hun medewerking toegezegd, maar nu kan Runningteam Laarbeek ook melden dat cabaretgroep KEPS, waar ook Andy Marcelissen deel van uitmaakt, hun medewerking hebben toegezegd. Onlangs hebben zij nog op de eerste Ganzenkwekavond op 25 januari de gehele zaal op z'n kop gezet met hun gezever en amusement. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt met wat zij voor het voetlicht brachten.

Ook wordt er weer een leuke quiz gehouden, waarbij het onderlinge contact nadrukkelijk op de voorgrond staat. Kortom, schrijf u in voor deze gezellige, leuke en sfeervolle avond en u steunt er ook een heel goed doel mee. U kunt kaartjes bestellen via dit mailadres: hf.maas@gmail.com of bellen naar Hein Maas: 06-39766701 of contact opnemen met Jan Dekkers: j.dekkers6@telfort.nl of 06-43970065. En hierop volgend door €70,00 p.p. over te maken op rekening van Runningteam Laarbeek: IBAN NL03 RABO 0154 1799 49 o.v.v. sponsordiner. U krijgt dan de kaartjes per mail toegestuurd. Zij hopen u te mogen begroeten op deze avond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>