Logo mooilaarbeek.nl
Staand, vlnr. Piet Vereijken, Frans Biemans, Piet Heijl, Rita van Beers, Peter van Vlerken, Ruud van Berlo, Guus van den Biggelaar, Gerrie Royackers, Wilma Klomp, Harrie Klomp, gehurkt André van der Linden en Marcel van der Linden   | Fotonummer: cb1a14
Staand, vlnr. Piet Vereijken, Frans Biemans, Piet Heijl, Rita van Beers, Peter van Vlerken, Ruud van Berlo, Guus van den Biggelaar, Gerrie Royackers, Wilma Klomp, Harrie Klomp, gehurkt André van der Linden en Marcel van der Linden
Sport

Jaarvergadering Lieshoutse Supportersclub

Lieshout - De jaarvergadering van de supportersclub 'De Lieshoutse Wielrenners' werd ook dit jaar weer druk bezocht. 70 leden waren aanwezig. Eerst werden de verslagen over 2019 afgewikkeld en werden de Lieshouts wielrenners gehuldigd.

Nina en Nick van Eck werden in de bloemetjes gezet. Het 'André Beerkens' klassement werd uitgereikt. 1e was Nina met 124 punten en 2e Nick met 68 punten. In de pauze was de traditionele gratis loterij, waarna de bestuursverkiezingen werden gehouden, Pierre Steegs trad uit het bestuur, een opvolger wordt nog gezocht. Gebruikelijk worden tijdens de jaarvergaderingen jubilarissen gehuldigd.

Er waren dit jaar maar liefst 19 jubilarissen. 1 gouden (50 jaren lid), 7 robijnen (40 jaren lid) en 11 zilveren (25 jaren lid), totaal goed voor 605 verenigingsjaren. De gouden jubilaris was Ruud van Berlo, hij kreeg een speld. Voor een veertigjarig jubileum is een herinneringsschild en deze gingen naar Peter van Vlerken, Marcel van der Linden, Harrie Klomp, Wilma Klomp-van Berne, Piet Vereijken, André van der Linden en Guus van den Biggelaar. Het verenigingsbord voor de 25 jarige jubilarissen ging naar Helga van Berlo, Rita van Beers-van Kaathoven, Henny Geesing-Damen, Jan Geesing, Frans Biemans, Piet Heijl, Gerrie Royackers, Piet Hurks, Wim van Veggel, Andrea Dekkers-Damen en Tijn Dekkers. En alles ging vergezeld van een bloemetje. 186 leden van de supportersclub zijn nu gehuldigd als zilveren jubilaris. 52 leden die 40 jaren lid zijn . 12 leden die 50 jaren lid zijn. Één lid is 60 jaren lid.

Het programma voor 2020 wordt voorgesteld. De 65e Grote Bavaria-Ronde van Lieshout wordt gekoppeld aan de jeugdronde en zal verreden worden op zondag 19 april. Meteen gevolg door de 48e vijfdaagse voor de schooljeugd van 20 tot en met 24 april. Het veldrit gebeuren met de 41e Bavaria-veldrit staat voor zondag 15 november op de agenda en de 41e jeugdveldrit voor zondag 6 december.

De avond werd afgesloten met een kaartavond. Het rikken werd gewonnen door Jan van Veggel, 2e Paul van Hoof en 3e Gerard Versteegden. Bij het jokeren ging de eerste prijs naar Harrie Klomp, 2e Nel Migchels en 3e André van der Linden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>