Afbeelding
Foto: Joost Duppen

3000 euro opgehaald bij 'Binnefietsavond' Team Stofberg

Algemeen

Beek en Donk - Zaterdag 1 februari was het dan eindelijk zover. De benefietavond van Alpe d'Huzes Team Stofberg werd gehouden bij Café van de Burgt aan het pittoreske Heuvelplein te Beek en Donk. Maar liefst 21 teams bestaande uit 4 personen hadden zich ingeschreven om de strijd met elkaar aan te gaan, waarbij opgeven geen optie was. Het publiek werd vermaakt en de teams gingen zeer fanatiek de strijd met elkaar aan.

De teams van garage Ad van der Horst leken oppermachtig te zijn. Met enkele Alpe d'Huzes deelnemers in de gelederen betraden zij met twee teams de halve finales. Desalniettemin was de strijd nog lang niet gestreden, want ook het altijd fanatieke Mixed en de jonge goden van Top Gardens hadden nog kans op de overwinning en de eeuwige roem.

Na twee zenuwslopende halve finales ging de finale uiteindelijk tussen Top Gardens en garage Ad van der Horst. Om zoveel mogelijk twijfel en VAR-momenten uit te sluiten, zou de finale om twee gewonnen wedstrijden gaan. Top Gardens won de eerste wedstrijd en zowaar won garage Ad van der Horst de tweede wedstrijd. De alles beslissende derde wedstrijd werd uiteindelijk nipt gewonnen door Team Top Gardens!

Geweldig gedaan mannen, bedankt voor jullie tomeloze inzet en sportiviteit. Wat ze erg bijzonder vinden is dat jullie het prijzengeld, wat jullie beloofd was door jullie captain als jullie zouden winnen, geschonken hebben aan het KWF. Een erg mooie geste die perfect past bij het doel van deze avond. Net zoals het optreden van De Party Freunden, die volledig belangeloos de feestavond van extra schwung voorzagen.

Naast deze donatie waren er nog veel anderen die geld hebben geschonken aan het goede doel. Dit heeft ervoor gezorgd dat Team Stofberg in totaal €2.990,00 heeft ingezameld met hun binnefietsavond. Hier zijn zij hartstikke trots op en zij willen dan ook iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om deze avond zo goed te laten verlopen, hartelijk bedanken.

Team Stofberg wil team Top Gardens, met Arian en Marieke de Groot als onverschrokken captains, van harte feliciteren met de overwinning!

Team Top Gardens