Logo mooilaarbeek.nl

Geslaagde carnavalsavond voor senioren Mariahout

Mariahout - De senioren carnavalsavond vond woensdag 5 februari plaats in Mariahout ('t Heidurp). De voorzitter van CV de Heikneuters opende de avond. De dansmariekes hadden de Prins met de Hogeraad naar het podium geleid. De Prins, Prinses en hun gevolg heetten iedereen welkom en wensten iedereen een gezellige avond. En dat werd het ook. De dansmariekes kwamen weer terug met een mooi optreden. Daarna begon de avond met Tiny van Leuken, die alles aan elkaar praatte en dat kan hij goed.

Er werd een minuut stilte gehouden voor Jan Vesters, die jaren heeft meegespeeld met de ontspanningsgroep. Daarna kregen ze een optreden van de Snollebollekes. Tussen de acts door werden moppen verteld. Er was ook een dokterspraktijk aanwezig. Sieneke kwam ook nog even langs. Piet Verberk kreeg met het zingen de hele zaal mee.

Er kwamen verschillende onderwerpen aan bod, zoals een datingsite, de beweegtuin. Jo van Uden kwam nog langsgefietst. Hipper dan mijn dochter met een metamorfose en tenslotte een medley van zang en tirolermuziek van o.a. Heino, Alpenzusjes, Holzhackkers Gitti en Anton aus Tirol.

Wethouder Meulensteen en zijn echtgenote waren ook aanwezig bij het gebeuren. De artiesten waren Peter Teurlings, Jo van Uden, Tiny Timmers, Maria Eeuwes, Piet van Lierop, Toos van Lieshout, Sjan van de Laar Annie van Hoof, Noud Maas, Christien van den Berg, Harrie Bekx, Toon van de Heuvel, Marjan Hagelaars, Jan Egelmeers, Johanna den Bouwer. De regisseur was Theo van de Sande. De kleding werd aangeboden door Tiny Verhoeven. Daarnaast was er voor deze avond nog een anonieme sponsor, waarvoor hartelijk dank.

De kleding was aangeboden door Tiny Verhoeven. Ook was er nog een anonieme sponsor. Daarnaast ook dank aan de vele andere vrijwilligers. Het geluid en licht door Alexander van de Ven, Pascal Ahout, Jan Egelmeers Niek Bisseling en Hans van Lierop. De bediening werd verzorgd door Marcel van de Heuvel met vrijwilligers van de Flamingo's. En natuurlijk niet te vergeten de Grottendorfers die de hele avond geweldig gespeeld hebben. De mensen van de grime waren Tonnie Beniers en Jan en Rob van Turnhout. Jan Jansen legde alles vast op film.

Iedereen bedankt voor de inzet. Het was een geweldige avond.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>