Logo mooilaarbeek.nl
Eerder werd o.a. op Strijp al een nieuwe speeltuin gerealiseerd door Stichting Speelplezier   | Fotonummer: 7c49fe
Eerder werd o.a. op Strijp al een nieuwe speeltuin gerealiseerd door Stichting Speelplezier (Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D))

Informatieavond Stichting Speelplezier Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - De Stichting Speelplezier Aarle-Rixtel houdt dinsdag 18 februari een informatieavond voor buurtbewoners van het Terlingenplein. Deze avond wil de stichting u informeren over een nieuw aan te leggen speelgelegenheid/ontmoetingsplek op het Terlingenplein.

Stichting Speelplezier Aarle-Rixtel is in het leven geroepen om de bestaande speelgelegenheden in Aarle-Rixtel te vernieuwen of te vervangen samen met u. Deze keer is de speelgelegenheid op het Terlingenplein aan de beurt. Ze willen een nieuw ontwerp maken samen met u als buurtbewoner.

De Stichting vindt het belangrijk dat er ontmoetingsplaatsen en speelgelegenheden in Aarle-Rixtel zijn waar omwonenden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast moeten de speelgelenheden gemoderniseerd worden en aan alle veiligheidseisen voldoen. Dit kunnen ze niet alleen. Sterker nog, zonder uw hulp gaat dit gewoon niet voor elkaar komen. Zij hebben uw steun en enthousiasme nodig! Mensen die handig zijn, mensen die ideeën hebben, mensen die het leuk vinden om wat voor de buurt te betekenen, enz. Kortom iedereen die graag wat wil betekenen voor de buurt, nodigen zij van harte uit op onze informatieavond in Multifunctioneel Centrum De Dreef, De Duivenakker 76, Aarle-Rixtel. Aanvang 20.30 uur. Aanmelden is niet nodig, ze zien u heel graag op dinsdag 18 februari !

Gezocht
De Stichting Speelplezier Aarle-Rixtel is tevens op zoek naar vrijwilligers die één keer per maand de speeltuinen in Aarle-Rixtel willen controleren en indien nodig kunnen repareren en onderhouden. Bent u handig en hebt u zin om samen met een aantal andere vrijwilligers de handen uit de mouwen te steken? Neemt u dan contact op met Bert Biemans, tel. 06-12771852.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>